Kauneuskeskus Ben & Bonita

Tervetuloa!

Teitä palvelee kaksi parturi-kampaajaa, SKY-kosmetologi sekä ripsiteknikko. Meiltä saat vinkit oikeaan hiusten- ja ihonhoitoon. Ja aina hymyissä suin! Jos et ole varma mihin palveluun varaisit ajan, voit aina soittaa ja tehdään varaus yhdessä. Varsinkin jos kyse on vaalennuksesta (raidat, tyvivaalennus, balayage) kannattaa soittaa aina ja varmistaa. Tuotesarjana parturi-kampaamossa käytämme kotimaista ja hajusteetonta Simin värisarjaa sekä laadukasta Eleven Australiaa, KMS ja Epiic:n tuotteita. Hoitolassa kasvohoitosarjana on käytössä israelilainen Anna Lotan pro. Lisäksi toisena sarjana kasvohoitoihin on Saksalainen BDR, joka on tehokas, medikaalinen sarja. Tällä saa tehokkaasti hoidettua mm. ikääntynyttä ja epäpuhdasta ihoa. Kauneuskeskukseen ovat tervetulleita joka ikinen! Aukioloajat: Ma-Pe 10-18 La 10-16 Avoinna myös sopimuksen mukaan

Henkilökunta

Employee picture

Gauhar

Vaalennustyöt on intohimoni ja rakastan isojen projektien kimpussa työskentelyä. Rakastan työssäni eniten asiakkaiden piristämistä. Parasta työssä on asiakkaan tyytyväinen hymy ja kiitos.

Employee picture

Hanne

Olen iloinen ja huumorintajuinen parturi-kampaaja. Teen kaikenlaisia parturi-kampaajan töitä. Värjäykset on lähellä sydäntäni! Minulla on pitkän linjan kokemus asiakaspalvelusta, ja osaan ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Toivon parantavani asiakkaan päivä esimerkiksi naurun muodossa.

Employee picture

Tiina

Olen Tiina, iloinen ja reipas SKY-kosmetologi. Tarjoan monipuolisesti kosmetologin hoitoja jalkahoidoista ripsien taivutukseen. Parasta työssä on tyytyväiset asiakkaat.

Lahjakortit

Lahjakortit voidaan käyttää sekä palveluihin että tuoteostoihin. Lahjakortit voimassa 3 kuukautta. Voit tilata lahjakortin myös sähköpostiin suoraan lahjan saajalle.

Ajanvaraus

Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen. Nyt palvelemme teitä osoitteessa Heimolinnankatu 8, aivan torin laidalla. Peruuttamattomista tai alle 48h peruutuksista veloitamme 50% palvelun hinnasta. Pyhätyölisä +30%. Tulethan hoitoihin vain terveenä.

Yhteystiedot

Täältä löydät meidät!

Sijainti

 Kauneuskeskus Ben & Bonita

 +358408208887

 Heimolinnankatu 8 32200 Loimaa

 info@bennbonita.com

Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Väri- ja rakennekäsittelyissä ikäraja 16 vuotta. Huom! Opiskelijoiden tekemille töille löytyy oma valikko josta voit valita aikoja heille.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
40,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
49,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
32,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
20,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
15,00 €
Lasten hiustenleikkaus alle 8v.
25,00 €
Kotikäynti hiusten leikkaus
Asiakkaan luona tehtävä hiustenleikkuu. *Naisten kampaamoleikkaus 40€ *Naisten mallinmuutosleikkaus 50€ *Miesten parturileikkaus 30€ *Miesten koneajo yhdellä pituudella 20€. EI SISÄLLÄ HIUSTENPESUA!
40,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Väri
Hiusten värjäys. Sisältää pesun.
85,00 €
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
115,00 €
Tyviväri ja leikkaus
Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
115,00 €
Tyviväri
Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
95,00 €
Moniväri ja leikkaus
Monivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
130,00 €
Moniväri
Monivärivärjäys. Sisältää pesun.
110,00 €
Tyvivaalennus (max 2cm)
Tyven vaalennus, tyven pituus max 2cm. Lopullisen hinnan määrittelee hiukseen käytettävän vaalennusaineen määrä. VALITSE LISÄPALVELUISTA TAITTOVÄRI JA LEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
100,00 €
Tyvivaalennus (max 4cm)
Tyven vaalennus, tyven pituus max 4cm. Lopullisen hinnan määrittelee hiukseen käytettävän vaalennusaineen määrä. VALITSE LISÄPALVELUISTA TAITTOVÄRI JA LEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
140,00 €
Tyviraidat (max 2cm)
Max 2cm tyvikasvua, muussa tapauksessa varaa aika lyhyiden hiusten raidoitukseen.
128,00 €
Osapää raidat lyhyet-puolipitkät hiukset
Hiuksien raidoitus foliolla vain päälliosaan, Hiuksien max pituus olkalinjaan. Hinta muodostuu raitojen määrästä, mahdollinen alennus maksun yhteydessä liikkeessä.
80,00 €
Osapää raidat pitkät hiukset
Hiuksien raidoitus folioilla vain päälliosaan. Hiukset max lapaluihin. Hinta muodostuu raitojen määrästä, mahdollinen alennus maksun yhteydessä liikkeessä. Extrapitkien hiusten kohdalla hinnoitellaan ainekustannusten mukaan, soita ja varaa aika.
110,00 €
Balayage vaalennus lyhyeen hiukseen
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN! Niskahiuksen leukalinjan yläpuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI, TAITTOVÄRI, K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
133,00 €
Balayage vaalennus keskipitkät hiukset
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN Hiukset leukalinjan alapuolella - olkapäälinjan yläpuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI, TAITTOVÄRI, K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
147,00 €
Balayage vaalennus pitkät hiukset
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN! Niskahiuksen lapaluiden yläpuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI,K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
185,00 €
Balayage extrapitkät hiukset
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN! Hiukset lapaluiden alapuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI, TAITTOVÄRI , K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
200,00 €
Huppuraidat
Raidoitushupulla tehtävät raidat lyhyisiin hiuksiin (niskahiukset leukalinjan yläpuolella)
115,00 €
Pigment remover Suoravärinpoistopalvelu
Pigment Remover -värinpoistopalvelun avulla poistat ja haalistat Trillion Tones -suoraväripigmenttejä hiuksista helposti, nopeasti ja turvallisesti. Haalistaa erityisen hyvin mustat, ruskeat ja siniset sävyt. Tuotteen sisältämä öljy suojaa hiusta käsittelyn aikana. Lyhyet-keskipitkät hiukset (Olkapään yläp): 70€ Keskipitkät- pitkät hiukset (Olkapää-lapaluut) 85€ extra pitkät: 100€
70,00 €
Raidat
Raidat. Sis. hiustenpesun ja taittovärin.
156,00 €
Raidat ja leikkaus
Sis. hiustenpesun ja taittovärin.
176,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
35,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
30,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
60,00 €
Koekampaus
Koekampauksessa tehdään asiakasanalyysi jossa suunnitellaan juhlapäiväsi kampaus ja toteutetaan suunnitelma käytännössä. Erittäin tärkeä työvaihe juhlakampauksessa, jotta itse juhlapäivänä kampaus sujuisi ongelmitta aikataulussa
60,00 €
Kiharakampaus
Raudalla tehty kiharakampaus
30,00 €
Nutturakampaus
Nutturakampaukset kiinnitetään erilaisilla pinneillä, valkeilla tai hiusverkoilla. (Hinta sisältää muotoilutuotteet ja pinnit, EI valkin hintaa tai koristeita)
70,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja leikkaus
Permanentti tai pehmennys ja leikkaus. Sisältää pesun.
100,00 €
Osapää permanentti
Esimerkiksi lyhyeen hiukseen vain päälliosaan. Sopii hyvin miehille ja pojille.
70,00 €
HiustenpidennyksetHinta alk.
Hiustenpidennyskonsultaatio
Konsultaatio maksuton. Katsotaan tilattavien hiusten pituus, sävy ja määrä. Tehdään suunnitelma. Varataan aika pidennykseen.
0,00 €
Hiustenpidennys
Sinettipidennys 1 h työn hinta. Jokaisesta tunnista työ 50€ + valitut hiukset asiakas maksaa itse. Hinta sisältää hiustenleikkuun. Varaa aina ensin konsultaatioon joka on 0€, siellä määritellään aika ja kuinka monta nippua tarvitaan. Hinta voidaan arvioida paikan päällä. Hiukset tilataan, niitä ei ole meidän liikkeessä varastossa.
60,00 €
Sinettipidennysten poisto 1h
poisto turvallisesti, sisältää hiusten pesun ja kuivaamisen. Hinta 45€/h alkavalta tunnilta, riippuen kuinka paljon sinettejä on. Takkujen selvittäminen myös vie aikansa, jos hiukset ovat takussa. Jos olet epävarma kuinka pitkän ajan varaat, soita tai tule paikan päälle varaamaan aikaa.
60,00 €
HiushoidotHinta alk.
Brazillian Bond Builder tehohoito (lyhyet hiukset)
Niskahiukset leukalinjan yläpuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
60,00 €
Brazillian Bond Builder tehohoito (keskipitkät)
Hiukset olkapäiden yläpuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
75,00 €
Brazillian Bond Builder tehohoito (pitkät hiukset)
Hiukset lapaluiden yläpuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
85,00 €
Brazillian Bond Builder tehohoito (extra pitkät)
hiukset lapaluiden alapuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
95,00 €
Haudehoito
Haudehoito on kostean lämmön, haudehoitoaineen ja hieronnan avulla hiusten ja hiuspohjan hoitamista, sekä asiakkaan rentouttamista. Haudehoidossa kostea lämpö avaa ja turvottaa hiusta ja hiuksen pintaa, jotta hoitavat aineet pääsevät tehokkaammin tunkeutumaan hiukseen ja erityisesti hoitoa tarvitseviin kohtiin. Sisältää 10min hiuspohjan hieronnan, joka tehostaa kosteuden ja lämmön vaikutusta hoitavien aineiden imeytymisessä.
35,00 €
System4 hiuspohjan hoito
Therapeutic Hair Spa hoito, hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Hoidot eri ongelmiin, mm kuivaan hiuspohjaan tai rasvoittuvaan hiuspohjaan, poistamaan ja ehkäisemään hilsettä ja kutinaa.
30,00 €
K18Peptide hoito lyhyet-keskipitkät hiukset
Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa hiusten keratiiniketjujen vaurioiden jälleenrakentamiseen, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat. Kliinisesti todistettu korjaavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne pysyvästi ja vain 4 minuutissa.
30,00 €
K18Peptide hoito pitkät-extrapitkät tai paksut hiukset
Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa hiusten keratiiniketjujen vaurioiden jälleenrakentamiseen, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat. Kliinisesti todistettu korjaavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne pysyvästi ja vain 4 minuutissa.
40,00 €
Urban alchemy syväpuhdistava käsittely lyhyet- keskipitkät hiukset
Urban Alchemy syväpuhdistava käsittely hiuksille. 100% vegaaninen rae, joka poistaa happamuutensa ansiosta (pH 5) hiuksista: kaikki mineraali- ja silikonikertymät, metallikertymät joita kertyy hiuksiin veden kovuuden vuoksi, ja joilla voi olla ei-toivottuja vaikutuksia kemiallisiin käsittelyihin. poistaa kloorijäämät, vähentää ei-toivottujen sävyjen esiintymistä hapettuvissa väripigmenteissä. sisältää runsaasti C-vitamiinia.
30,00 €
Urban alchemy syväpuhdistava käsittely pitkät/paksut hiukset
Urban Alchemy syväpuhdistava käsittely hiuksille. 100% vegaaninen rae, joka poistaa happamuutensa ansiosta (pH 5) hiuksista: kaikki mineraali- ja silikonikertymät, metallikertymät joita kertyy hiuksiin veden kovuuden vuoksi, ja joilla voi olla ei-toivottuja vaikutuksia kemiallisiin käsittelyihin. poistaa kloorijäämät, vähentää ei-toivottujen sävyjen esiintymistä hapettuvissa väripigmenteissä. sisältää runsaasti C-vitamiinia.
40,00 €
Derma sensitive Care herkän hiuspohjan hoitokäsittely
Derma Sensitive haudehoito on suunniteltu herkän hiuspohjan hoitoon ja sen koostumus vähentää allergisen reaktion riskiä. Tuotteen Scalp-Soothing Complex rauhoittaa kuivaa hiuspohjaa, kutinaa ja tekee hiuksista terveet, sekä kiiltävät. Tuotteessa matala-allerginen hajuste.
40,00 €
LIPID BOOSTER Tehohoito
Korjaa hiuksia syvältä ja luo hiuksiin uusia sidoksia. Hoitotuotteiden hyödyt: - Tekee hiuksista jopa 99 % vahvemmat ehkäisten niiden katkeilua* - Jopa 90 % sileämmät hiukset* - Parantaa välittömästi hiusten tuntua.
20,00 €
Fibre Clinix uusi eksklusiivinen moduuleista koostuva hiustenhoito-ohjelma
20,00 €
BlondMe Detox hoito. Schwarzkopf Professional BLONDME Detox Vitamin C Shot -tehotuotetta käytetään yhdessä BLONDME Detox -hoitonaamion kanssa. Auttaa poistamaan hiuksista kovasta vedestä aiheutuvia mineraaleja ja muita jäämiä. Poistaa hiuksista ioneita, jotka kertyessään voivat aiheuttaa sinisiä ja vihreitä sävyjä vaaleisiin hiuksiin jättäen hiukset kirkkaiksi ja terveen kiiltäviksi.
25,00 €
PartaHinta alk.
Amerikkalainen parranajo
Sisältää pyyhehauteen, parranajon veitsellä sekä kasvohieronnan.
32,00 €
Parran muotoilu
Parran muotoilu koneella
20,00 €
Viiksien muotoilu
Viiksien muotoilu koneella
12,00 €
Parran ja viiksien muotoilu
Parran ja viiksien muotoilu koneella.
25,00 €
Parran siistiminen/koneajo
Nopea parran huolto koneella.
15,00 €
Parran värjäys
Parran sävytys kevytvärillä
20,00 €
Parran muotoilu /siistiminen veitsellä
27,00 €
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä.
10,00 €
Juhlameikki
10,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
17,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
17,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
33,00 €
Ripsien kestotaivutus
Ripsien kestotaivutus. Pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
60,00 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Taivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
65,00 €
Imperium Henna kulmien värjäys
Iholle tehtävä hennatatuointi, joka värjää myös kulmakarvat. Kulmakarvoissa värin pysyvyys on jopa 8 viikkoa ja iholla jopa 2 viikkoa. Vegaaninen tuote, joka sopii myös jos olet yliherkkä hapetteille.
30,00 €
Kulmien laminointi
Sis. kulmien muotoon asettelun ja värjäyksen. Pysyy n. 4-8 viikkoa.
50,00 €
Ripsien kestotaivutus + kulmien laminointi
Kestotaivutus ja laminointi samassa paketissa. Kumpaankin kuuluu kestovärjäys. Pysyy 4-8 viikkoa.
98,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Perusmanikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus valinnaisella värillä.
40,00 €
Pikamanikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lakkaus ja käsivoide.
25,00 €
Spa manikyyri
Käsien kuorinta, kynsien muotoilu ja kynsinauhojen siistiminen, käsihieronta, rasvaus, sekä lakkaus valinnaisella värillä.
50,00 €
Käsien parafiinihaude
Käsien ihoa kosteuttava ja lämmittävä parafiinihaude käsille.
20,00 €
Käsien parafiinihoito
Hoitoon kuuluu kynsien viilaus, käsien kuorinta, hieronta ja parafiinihaude.
30,00 €
IBX -kynsien vahvistus
Korjaa vahingoittuneita kynsiä, vahvistaa ja auttaa ohuita ja taipuisia kynsiä kasvamaan normaalisti. Loistava apu kestolakkauksen alle.
30,00 €
IBX uusintakäynti
Kun edellisestä vahvistuskerrasta enintään n. kuukausi aikaa.
20,00 €
Geelilakkaus
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle ja kestää jopa 3 viikkoa. Pituutta ei lisätä. Nopeat ja pienet koristelut kuuluvat hintaan.
45,00 €
Geelilakkauksen huolto
Sisältää vanhan lakan poiston sekä uuden lakkauksen.
45,00 €
Geelilakkaus vahvistuksella
Kestolakkaus, Mahdollinen nopea koristelu sisältyy hintaan.
55,00 €
Kestolakkaus vahivistuksella huolto
Kestolakkaus, sisältää vanhan lakkauksen poiston. Mahdollinen nopea koristelu sisältyy hintaan.
55,00 €
Rakennekynnet uudet
-15% hinnasta vielä hetken aikaa. Nopeat ja helpot koritelut kuuluvat hintaan.
85,00 €
Rakennekynsien huolto
-15% hinnasta vielä hetken aikaa.
65,00 €
1 kynnen korjaus, rakennekynnet
15,00 €
Geelilakkauksen/rakennekynsien poisto
Kestolakan irrotus, kynsien siistiminen ja kynsinauhaöljy. Suosittelen IBX-hoitoa poiston yhteyteen.
20,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.
54,00 €
Spa jalkahoito
Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä voide.
65,00 €
30 min jalkahoito
Keskitytään kerrallaan vain kynsiin tai kovettumien poistoon. Kylpy, sovitun alueen hoito ja voide.
32,00 €
Jalkahoito kestolakkauksella
Perus jalkahoito ja kestolakkaus varpaan kynsiin.
78,00 €
Varpaankynsien kestolakkaus
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja voide.
30,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
65,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
33,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
20,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Sokerointipaketti
Vähintään 3 valitsemaasi aluetta, jolloin -10% hinnasta alueiden mukaan.
0,00 €
Kasvojen alueen sokerointi
15-25 e. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
20,00 €
Selän sokerointi
Selän karvan poisto. 30-60 € alueen koosta ja määrästä riippuen. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Brassi huolto (max. 4 vko)
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
42,00 €
RipsipidennyksetHinta alk.
Uudet megavolyymi ripsenpidennykset
Megavolyymit ovat tuuheammat kuin volyymit. Tekniikka ei sovellu hentoihin eikä ohuisiin ripsiin.
95,00 €
Megavolyymi huolto 75min
Noin 4vko huolto
60,00 €
Megavolyymi huolto 60min
noin 3vko huolto
50,00 €
Megavolyymi huolto 45min
noin 2vko huolto
45,00 €
Megavolyymi pikahuolto
Pikahullossa ei poisteta ylikasvaneita, vaan täytetään tulleet kolot.
30,00 €
Ripsenpidennysten poisto
25,00 €
Hiuspohjan hieronta ja hiusten pesuHinta alk.
Hiuspohjan hieronta
Hiusten pesu ja ja hiuspohjan rentouttava hieronta pesupaikalla
15,00 €
Anna Lotan Pro -kasvohoidotHinta alk.
Fresh Up -pikakasvohoito
Sis. alkupuhdistus, kuorinta ja kasvoihin jätettävä seeruminaamio. Virkistää ja kosteuttaa ihoa.
30,00 €
Ultraääni/timanttikuorinta
Ultraäänikuorinta on tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta. Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.
75,00 €
First of all -kosteuttava kasvohoito
Ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito. Sopii kaikille ihoille, erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle tai jos ihon kosteus on muuten alentunut.
80,00 €
Atraumaattinen ihonpuhdistus
Ihon epäpuhtauksia puhdistava kasvohoito. Syväpuhdistaa ihoa ja rauhoittaa tulehduksia ilman kivuliasta puristelua. Suositellaan 3-4 kerran sarjahoitona.
80,00 €
Nuorison ihonpuhdistus (alle 18-v.)
Alle 18-vuotiaat. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, (ultraäänipuhdistus), tarv. mekaaninen puhdistus, naamio ja loppuvoide. Suosittelen vaihtoehdoksi myös atraumaattista ihonpuhdistusta.
60,00 €
Timanttinen kasvohoito aikuiseen makuun
Kuten timanttihionta, mutta sisältää myös kevyen AHA-hapotuksen. Tämä tehostaa kuorinnan vaikutusta. Lopuksi ihoa kiinteyttävä ja kirkastava kultanaamio. Kirkastaa, napakoittaa ja kosteuttaa ihoa.
80,00 €
Red Less -punaisuutta vähentävä hoito
Ihon punakkuutta rauhoittava hoito. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.
70,00 €
BDR kasvohoidotHinta alk.
BDR basic
Ihon tarpeita kuunnellen, kosteuttava, kirkastava/heleyttävä tai kiinteyttävä.
85,00 €
BDR tutustumishoito
Sis. alkupuhdistus, kuoriva kasvovesi tai 2-tehoinen ampullikuorinta, naamio, loppuvoiteet. Tällä lyhyellä hoidolla voit tutustua miltä tuotteet tuntuvat omalla iholla. Samalla voidaan keskustella sinulle sopivasta kokonaisuudesta omaan ihonhoitoon.
38,00 €
Tehokuoriva sarjahoito (3 kertaa)
Alennuksen sarjahoidosta saa sarjan viimeisellä käynnillä, ensimmäiset basic hinnalla. Oma kuorinta kotiin vaaditaan sarjan aikana. Suositellaan 6 hoitokerran sarjana.
220,00 €
Virkistävä silmänympäryshoito
Virkistää ja elvyttää herkkää silmänympärysihoa. Hoitoon kuuluu puhdistus, hieronta, rauhoittava ja elvyttävä naamio sekä voide.
40,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Kuumakivihieronta
Hierontaa lämpimien kivien avulla. Hieronnan aikana käsitellään jalat, selkä ja decolteen alue.
60,00 €
Selän ihonpuhdistus
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio ja tarv. kosteuttava voide.
55,00 €
Lymfaboots 20 min
Jaloille, käsivarsille tai vatsalle. Parantaa verenkiertoa, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, rentouttaa, vähentää selluliitin syntyä ja lieventää kipua joka voi johtua monesta sairaudesta. Sopii hyvin myös liikunnasta palautumiseen. (Varaa jalkaan ohuet trikoot ym. kevyet housut) Ei suositella: flunssaisena, tuore laskimotukos, vakavat sydänsairaudet, raskaus, akuutti ruusu, hoitovaiheessa oleva syöpä.
15,00 €
Lymfa vatsan alue
Parantaa verenkiertoa, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, rentouttaa, vähentää selluliitin syntyä ja lieventää kipua joka voi johtua monesta sairaudesta. Sopii hyvin myös liikunnasta palautumiseen. (Varaa jalkaan ohuet trikoot ym. kevyet housut) Ei suositella: flunssaisena, tuore laskimotukos, vakavat sydänsairaudet, raskaus, akuutti ruusu, hoitovaiheessa oleva syöpä.
15,00 €
Lymfa käsivarteen
Parantaa verenkiertoa, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista, rentouttaa, vähentää selluliitin syntyä ja lieventää kipua joka voi johtua monesta sairaudesta. Sopii hyvin myös liikunnasta palautumiseen. (Varaa jalkaan ohuet trikoot ym. kevyet housut) Ei suositella: flunssaisena, tuore laskimotukos, vakavat sydänsairaudet, raskaus, akuutti ruusu, hoitovaiheessa oleva syöpä.
15,00 €