Kauneuskeskus Ben & Bonita

Tervetuloa!

Teitä palvelee täyden palvelun kampaamo. Täällä on kaksi parturi-kampaajaa ja kaksi ripsiteknikkoa. Meiltä saat vinkit oikeaan hiustenhoitoon. Meidän hyllyistä löydät laajan valikoiman laadukkaita kampaamotuotteita. Ansaittua hemmottelua arkeen ! Jos et ole varma mihin palveluun varaisit ajan, voit aina soittaa ja tehdään varaus yhdessä. Varsinkin jos kyse on vaalennuksesta (raidat, tyvivaalennus, balayage) kannattaa soittaa aina ja varmistaa. Tuotesarjana parturi-kampaamossa käytämme kotimaista ja hajusteetonta Simin värisarjaa sekä laadukasta Eleven Australiaa, KMS ja Epiic:n, Juucen tuotteita. Hoitolassa kasvohoitosarjana on käytössä israelilainen Anna Lotan pro. Lisäksi toisena sarjana kasvohoitoihin on Saksalainen BDR, joka on tehokas, medikaalinen sarja. Tällä saa tehokkaasti hoidettua mm. ikääntynyttä ja epäpuhdasta ihoa. Kauneuskeskukseen ovat tervetulleita joka ikinen! Aukioloajat: Ma-Pe 10-18 La 10-16 Avoinna myös sopimuksen mukaan

Henkilökunta

Employee picture

Gauhar

Vaalennustyöt on intohimoni ja rakastan isojen projektien kimpussa työskentelyä. Rakastan työssäni eniten asiakkaiden piristämistä. Parasta työssä on asiakkaan tyytyväinen hymy ja kiitos.

Employee picture

Hanne

Olen iloinen ja huumorintajuinen parturi-kampaaja. Teen kaikenlaisia parturi-kampaajan töitä. Vaalennukset ja värjäykset on lähellä sydäntäni! Kädet syyhyävät suuriin muutostöihin, mutta yhtään väheksymättä muitakaan värjäyksiä. Sinettipidennykset ovat myös lemppareitani! On ihanaa taiteilla hiusunelmista totta! Minulla on pitkän linjan kokemus asiakaspalvelusta, ja osaan ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas.

Employee picture

Jessi

Olen ripsiteknikko. Teen kaikenlaisia ripsienpidennyksiä, special effect ripset ja uudet haasteet ovat intohimoni. Rakastan kokeilla kaikkea uutta ja erilaista.

Employee picture

Jessika

Olen kosmetologi sekä ripsiteknikko. Teen sekä klassiset, volyymit että hybridiripset.

Lahjakortit

Lahjakortit voidaan käyttää sekä palveluihin että tuoteostoihin. Lahjakortit voimassa 3 kuukautta. Voit tilata lahjakortin myös sähköpostiin suoraan lahjan saajalle.

Ajanvaraus

Palvelemme teitä osoitteessa Heimolinnankatu 8, aivan torin laidalla. Peruuttamattomista tai alle 48h peruutuksista veloitamme 50% palvelun hinnasta. Pyhätyölisä +30%. Tulethan hoitoihin vain terveenä.

Yhteystiedot

Täältä löydät meidät!

Sijainti

 Kauneuskeskus Ben & Bonita

 +358408208887

 Heimolinnankatu 8 32200 Loimaa

 info@bennbonita.com

Hinnasto

Huom! Kampaamoleikkauksen ja parturileikkauksen hintaan kuuluu hiusten pesu aina. Juhlakampaus ja pikakampaus EI SISÄLLÄ HIUSTEN PESUA! Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Väri- ja rakennekäsittelyissä ikäraja 16 vuotta.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
40,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
52,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
32,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
20,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
15,00 €
Lasten hiustenleikkaus alle 8v.
25,00 €
Kotikäynti hiusten leikkaus
Asiakkaan luona tehtävä hiustenleikkuu. *Naisten kampaamoleikkaus 40€ *Naisten mallinmuutosleikkaus 50€ *Miesten parturileikkaus 30€ *Miesten koneajo yhdellä pituudella 20€. EI SISÄLLÄ HIUSTENPESUA!
40,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Väri
Hiusten värjäys. Sisältää pesun.
95,00 €
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
115,00 €
Raidat
Raidat. Sis. hiustenpesun ja taittovärin.
156,00 €
Raidat ja leikkaus
Sis. hiustenpesun ja taittovärin.
176,00 €
Tyviväri
Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
96,00 €
Tyviväri ja leikkaus
Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
115,00 €
Tyvivaalennus (max 2cm)
Tyven vaalennus, tyven pituus MAX 2cm. Lopullisen hinnan määrittelee hiukseen käytettävän vaalennusaineen määrä. HUOM! VALITSE LISÄPALVELUISTA TAITTOVÄRI HIUSTEN PITUUDEN MUKAAN, JOS HALUAT ESIM VIILEÄN SÄVYN HIUKSIISI! VAALENNUKSEN JÄLKEEN HIUKSET JÄÄVÄT HELPOSTI KULLAN SÄVYISIKSI, RIIPPUEN ASIAKKAAN HIUKSIEN OMISTA PIGMENTEISTÄ!! VARAA MYÖS LEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
100,00 €
Tyvivaalennus (max 4cm)
Tyven vaalennus, tyven pituus MAX 4cm. Lopullisen hinnan määrittelee hiukseen käytettävän vaalennusaineen määrä. HUOM! VALITSE LISÄPALVELUISTA TAITTOVÄRI HIUSTEN PITUUDEN MUKAAN, JOS HALUAT ESIM VIILEÄN SÄVYN HIUKSIISI! VAALENNUKSEN JÄLKEEN HIUKSET JÄÄVÄT HELPOSTI KULLAN SÄVYISIKSI, RIIPPUEN ASIAKKAAN HIUKSIEN OMISTA PIGMENTEISTÄ!! VARAA MYÖS LEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
140,00 €
Tyvivaalennus (max 10cm)
Tyven vaalennus, tyven pituus MAX 10cm. Lopullisen hinnan määrittelee hiukseen käytettävän vaalennusaineen määrä. HUOM! VALITSE LISÄPALVELUISTA TAITTOVÄRI HIUSTEN PITUUDEN MUKAAN, JOS HALUAT ESIM VIILEÄN SÄVYN HIUKSIISI! VAALENNUKSEN JÄLKEEN HIUKSET JÄÄVÄT HELPOSTI KULLAN SÄVYISIKSI, RIIPPUEN ASIAKKAAN HIUKSIEN OMISTA PIGMENTEISTÄ!! VARAA MYÖS LEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
160,00 €
Tyviraidat (max 2cm)
Max 2cm tyvikasvua, muussa tapauksessa varaa aika lyhyiden hiusten raidoitukseen.
128,00 €
Moniväri
Monivärivärjäys. Sisältää pesun.
110,00 €
Moniväri ja leikkaus
Monivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
130,00 €
Osapää raidat lyhyet-puolipitkät hiukset
Hiuksien raidoitus foliolla vain päälliosaan, Hiuksien max pituus olkalinjaan. Hinta muodostuu raitojen määrästä, mahdollinen alennus maksun yhteydessä liikkeessä.
130,00 €
Osapää raidat pitkät hiukset
Hiuksien raidoitus folioilla vain päälliosaan. Hiukset max lapaluihin. Hinta muodostuu raitojen määrästä, mahdollinen alennus maksun yhteydessä liikkeessä. Extrapitkien hiusten kohdalla hinnoitellaan ainekustannusten mukaan, soita ja varaa aika.
156,00 €
Balayage vaalennus lyhyeen hiukseen
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN! Niskahiuksen leukalinjan yläpuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI, TAITTOVÄRI, K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
133,00 €
Balayage vaalennus keskipitkät hiukset
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN Hiukset leukalinjan alapuolella - olkapäälinjan yläpuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI, TAITTOVÄRI, K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
147,00 €
Balayage vaalennus pitkät hiukset
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN! Niskahiuksen lapaluiden yläpuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI,K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
185,00 €
Balayage extrapitkät hiukset
SISÄLTÄÄ TAITTOVÄRIN! Hiukset lapaluiden alapuolella. Balayage tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa "maalata". Raidat siis maalataan vapaalla kädellä hiukseen, saavuttaen ikään kuin auringonvaalentaman lopputuloksen. Värjäyksen tarkoitus on vaalentua tyvestä latvaa kohden pehmeästi niin, että värit sekoittuvat kauniisti toistensa sekaan. VARAA LISÄPALVELUISTA TYVIVÄRI, TAITTOVÄRI , K18 TAI HIUSTENLEIKKAUS TARPEEN MUKAAN.
200,00 €
Huppuraidat
Raidoitushupulla tehtävät raidat lyhyisiin hiuksiin (niskahiukset leukalinjan yläpuolella)
115,00 €
Pigment remover Suoravärinpoistopalvelu
Pigment Remover -värinpoistopalvelun avulla poistat ja haalistat Trillion Tones -suoraväripigmenttejä hiuksista helposti, nopeasti ja turvallisesti. Haalistaa erityisen hyvin mustat, ruskeat ja siniset sävyt. Tuotteen sisältämä öljy suojaa hiusta käsittelyn aikana. Lyhyet-keskipitkät hiukset (Olkapään yläp): 70€ Keskipitkät- pitkät hiukset (Olkapää-lapaluut) 85€ extra pitkät: 100€
70,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
35,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
30,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
60,00 €
Koekampaus
Koekampauksessa tehdään asiakasanalyysi jossa suunnitellaan juhlapäiväsi kampaus ja toteutetaan suunnitelma käytännössä. Erittäin tärkeä työvaihe juhlakampauksessa, jotta itse juhlapäivänä kampaus sujuisi ongelmitta aikataulussa
60,00 €
Kiharakampaus
Raudalla tehty kiharakampaus
30,00 €
Nutturakampaus
Nutturakampaukset kiinnitetään erilaisilla pinneillä, valkeilla tai hiusverkoilla. (Hinta sisältää muotoilutuotteet ja pinnit, EI valkin hintaa tai koristeita)
70,00 €
Kuituletit
tämä kampaus sisältää max 2 kuitulettiä. Lisäpalveluista lisäletit ja materiaali, ellei omia kuituja mukana.
45,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja leikkaus
Permanentti tai pehmennys ja leikkaus. Sisältää pesun.
120,00 €
Osapää permanentti
Esimerkiksi lyhyeen hiukseen vain päälliosaan. Sopii hyvin miehille ja pojille.
90,00 €
HiustenpidennyksetHinta alk.
Hiustenpidennyskonsultaatio
Konsultaatio maksuton. Katsotaan tilattavien hiusten pituus, sävy ja määrä. Tehdään suunnitelma. Varataan aika pidennykseen.
0,00 €
Hiustenpidennys
Sinettipidennys 1 h työn hinta. Jokaisesta tunnista työ 50€ + valitut hiukset asiakas maksaa itse. Hinta sisältää hiustenleikkuun. Varaa aina ensin konsultaatioon joka on 0€, siellä määritellään aika ja kuinka monta nippua tarvitaan. Hinta voidaan arvioida paikan päällä. Hiukset tilataan, niitä ei ole meidän liikkeessä varastossa.
60,00 €
Sinettipidennysten poisto 1h
poisto turvallisesti, sisältää hiusten pesun ja kuivaamisen. Hinta 45€/h alkavalta tunnilta, riippuen kuinka paljon sinettejä on. Takkujen selvittäminen myös vie aikansa, jos hiukset ovat takussa. Jos olet epävarma kuinka pitkän ajan varaat, soita tai tule paikan päälle varaamaan aikaa.
60,00 €
HiushoidotHinta alk.
Brazillian Bond Builder tehohoito (lyhyet hiukset)
Niskahiukset leukalinjan yläpuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
60,00 €
Brazillian Bond Builder tehohoito (keskipitkät)
Hiukset olkapäiden yläpuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
75,00 €
Brazillian Bond Builder tehohoito (pitkät hiukset)
Hiukset lapaluiden yläpuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
85,00 €
Brazillian Bond Builder tehohoito (extra pitkät)
hiukset lapaluiden alapuolella. Hoitokäsittely sopii kaikille hiustyypeille, mutta on ensisijaisesti suunniteltu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Myös luonnonkiharalle hiukselle mainio, ehkäisten pörröisyyttä. Tehohoito, joka kestää jopa 12 pesua ja ehkäisee vaurioita jatkossakin.
95,00 €
Haudehoito
Haudehoito on kostean lämmön, haudehoitoaineen ja hieronnan avulla hiusten ja hiuspohjan hoitamista, sekä asiakkaan rentouttamista. Haudehoidossa kostea lämpö avaa ja turvottaa hiusta ja hiuksen pintaa, jotta hoitavat aineet pääsevät tehokkaammin tunkeutumaan hiukseen ja erityisesti hoitoa tarvitseviin kohtiin. Sisältää 10min hiuspohjan hieronnan, joka tehostaa kosteuden ja lämmön vaikutusta hoitavien aineiden imeytymisessä.
35,00 €
System4 hiuspohjan hoito
Therapeutic Hair Spa hoito, hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Hoidot eri ongelmiin, mm kuivaan hiuspohjaan tai rasvoittuvaan hiuspohjaan, poistamaan ja ehkäisemään hilsettä ja kutinaa.
30,00 €
K18Peptide hoito lyhyet-keskipitkät hiukset
Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa hiusten keratiiniketjujen vaurioiden jälleenrakentamiseen, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat. Kliinisesti todistettu korjaavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne pysyvästi ja vain 4 minuutissa.
30,00 €
K18Peptide hoito pitkät-extrapitkät tai paksut hiukset
Patentoitu K18Peptide™ ei ole vain väliaikainen apu vaurioihin – se on ensimmäinen aine, joka käyttää hyväkseen biomimetiikkaa hiusten keratiiniketjujen vaurioiden jälleenrakentamiseen, jotka ovat syntyneet kemiallisen tai mekaanisen käsittelyn yhteydessä. Lopputuloksena on sileät, pehmeät, joustavat ja vahvat hiukset. Mitä vaurioituneemmat hiukset, sitä vaikuttavammat lopputulokset ovat. Kliinisesti todistettu korjaavan biomimeettisesti hiusten keratiinirakenne pysyvästi ja vain 4 minuutissa.
40,00 €
Urban alchemy syväpuhdistava käsittely lyhyet- keskipitkät hiukset
Urban Alchemy syväpuhdistava käsittely hiuksille. 100% vegaaninen rae, joka poistaa happamuutensa ansiosta (pH 5) hiuksista: kaikki mineraali- ja silikonikertymät, metallikertymät joita kertyy hiuksiin veden kovuuden vuoksi, ja joilla voi olla ei-toivottuja vaikutuksia kemiallisiin käsittelyihin. poistaa kloorijäämät, vähentää ei-toivottujen sävyjen esiintymistä hapettuvissa väripigmenteissä. sisältää runsaasti C-vitamiinia.
30,00 €
Urban alchemy syväpuhdistava käsittely pitkät/paksut hiukset
Urban Alchemy syväpuhdistava käsittely hiuksille. 100% vegaaninen rae, joka poistaa happamuutensa ansiosta (pH 5) hiuksista: kaikki mineraali- ja silikonikertymät, metallikertymät joita kertyy hiuksiin veden kovuuden vuoksi, ja joilla voi olla ei-toivottuja vaikutuksia kemiallisiin käsittelyihin. poistaa kloorijäämät, vähentää ei-toivottujen sävyjen esiintymistä hapettuvissa väripigmenteissä. sisältää runsaasti C-vitamiinia.
40,00 €
Derma sensitive Care herkän hiuspohjan hoitokäsittely
Derma Sensitive haudehoito on suunniteltu herkän hiuspohjan hoitoon ja sen koostumus vähentää allergisen reaktion riskiä. Tuotteen Scalp-Soothing Complex rauhoittaa kuivaa hiuspohjaa, kutinaa ja tekee hiuksista terveet, sekä kiiltävät. Tuotteessa matala-allerginen hajuste.
40,00 €
LIPID BOOSTER Tehohoito
Korjaa hiuksia syvältä ja luo hiuksiin uusia sidoksia. Hoitotuotteiden hyödyt: - Tekee hiuksista jopa 99 % vahvemmat ehkäisten niiden katkeilua* - Jopa 90 % sileämmät hiukset* - Parantaa välittömästi hiusten tuntua.
20,00 €
k18Hair metallinpoisto + korjaava hoitokäsittely
Metallinpoisto puhdistaa hiukset ei-toivotuista metalleista, mineraaleista ja tuotejäämistä samalla kun korjaava K18Hair-hoitokäsittely rakentaa ennalleen koko hiuksen rakennetta. Lopputuloksena vahvat, kimmoisat, terveen tuntuiset ja kauniit hiukset sekä kirkkaan puhdas hiusväri.
50,00 €
Fibre Clinix uusi eksklusiivinen moduuleista koostuva hiustenhoito-ohjelma
20,00 €
BlondMe Detox hoito. Schwarzkopf Professional BLONDME Detox Vitamin C Shot -tehotuotetta käytetään yhdessä BLONDME Detox -hoitonaamion kanssa. Auttaa poistamaan hiuksista kovasta vedestä aiheutuvia mineraaleja ja muita jäämiä. Poistaa hiuksista ioneita, jotka kertyessään voivat aiheuttaa sinisiä ja vihreitä sävyjä vaaleisiin hiuksiin jättäen hiukset kirkkaiksi ja terveen kiiltäviksi.
25,00 €
PartaHinta alk.
Amerikkalainen parranajo
Sisältää pyyhehauteen, parranajon veitsellä sekä kasvohieronnan.
32,00 €
Parran muotoilu
Parran muotoilu koneella
20,00 €
Viiksien muotoilu
Viiksien muotoilu koneella
12,00 €
Parran ja viiksien muotoilu
Parran ja viiksien muotoilu koneella.
25,00 €
Parran siistiminen/koneajo
Nopea parran huolto koneella.
15,00 €
Parran värjäys
Parran sävytys kevytvärillä
20,00 €
Parran muotoilu /siistiminen veitsellä
27,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
19,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
17,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
33,00 €
Kulmien muotoilu
Kulmakarvojen muotoilu/siistiminen. Tarvittaessa voidaan myös vahata/sokeroida.
10,00 €
RipsipidennyksetHinta alk.
Uudet megavolyymi ripsenpidennykset
Megavolyymit ovat tuuheammat kuin volyymit. Tekniikka ei sovellu hentoihin eikä ohuisiin ripsiin.
100,00 €
Megavolyymien yli 4vko huolto
75,00 €
Megavolyymien 4vko huolto
65,00 €
Megavolyymien 3vko huolto
55,00 €
Uudet volyymi ripsenpidennykset
85,00 €
Ripsihuolto volyymi 70min
3 viikon huolto
60,00 €
Ripsihuolto volyymi 50min
2 viikon huolto
50,00 €
Pikahuolto volyymi
27,00 €
Uudet hybridi ripsenpidennykset
75,00 €
Ripsihuolto hybridi 70min
3 viikon huolto
50,00 €
Ripsihuolto hybridi 50min
2 viikon huolto
45,00 €
Pikahuolto hybridi
23,00 €
Uudet klassiset ripsenpidennykset
70,00 €
Ripsihuolto klassinen 70min
3 viikon huolto
45,00 €
Ripsihuolto klassinen 50min
2 viikon huolto
42,00 €
Pikahuolto klassinen
20,00 €
Ripsenpidennysten poisto
20,00 €
Uudet volyymi ripsienpidennykset
95,00 €
Volyymiripsien yli 4vko huolto
70,00 €
Volyymiripsien 4vko huolto
60,00 €
Volyymiripsien 3vko huolto
50,00 €
Volyymiripsien 2vko huolto
45,00 €
Volyymiripsien pikahuolto
30,00 €
Uudet hybridi ripsienpidennykset
90,00 €
Hybridiripsien yli 4vko huolto
65,00 €
Hybridiripsien 4vko huolto
55,00 €
Hybridiripsien 3vko huolto
45,00 €
Hybridiripsien 2vko huolto
40,00 €
Hybridiripsien Pikahuolto
28,00 €
Uudet kalssiset ripsienpidennykset
85,00 €
Kalssistenripsien yli 4vko huolto
60,00 €
Klassistenripsien 4vko huolto
52,00 €
Klassistenripsien 3vko huolto
40,00 €
Klassistenripsien Pikahuolto
26,00 €
Klassistenripsien 2vko huolto
35,00 €
Megavolyymien 2vko huolto
45,00 €
Megavolyymien pikahuolto
32,00 €
Hiuspohjan hieronta ja hiusten pesuHinta alk.
Hiuspohjan hieronta
Hiusten pesu ja ja hiuspohjan rentouttava hieronta pesupaikalla
15,00 €